ПСОВ БИОТАЛ - 1,5 м3/дн.

гр.Варна, м-т „Траката” № 37
Частен дом, собственост на г-н Георги Апостолов


гр.Варна, м-ст „Траката”
Частен дом, собственост на г-н Николай Ненов


гр. Варна , кв. Виница, Вилна зона
Частен дом, собственост на г-н Г. Георгиев


гр.София, болница "Токуда"


гр.Варна, м-ст „Ален Мак”
Частен дом, собственост на г-н М. Маринов